14 Şubat sevgililer günü çiftlere özel en anlamlı günlerden biri. Bu anlamlı günü daha özel ve unutulmaz kılmak için sevgilinize güzel bir hediye alabilirsiniz. Örneğin sevgilinizin kullanırken sizi hatırlayacağı bir hediye hiç fena olmaz. Bunun için sevgilinizin tarzını ve zevklerini bilmeniz gerek. Değer verdiğiniz kişi giyim kuşamı seviyorsa ona çanta, ayakkabı, gömlek ve bluz gibi giyim ürünleri alabilir, giydikçe sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Aksesuar takmayı seven bir sevgiliniz varsa ona alınacak en güzel hediye kolye, bileklik ve saat gibi şık aksesuarlar olabilir.

Sıra Marka/ModelCinsiyetİyiÖneri Puanı
1ÇantaKadın, Erkek10/9.8
2Ayakkabı Kadın, Erkek10/9.8
3KolyeKadın10/9.9
4Bileklik Kadın, Erkek10/9.8
5Saat Kadın, Erkek10/9.9
6Kravat ve Kol DüğmesiErkek10/9.8
7Parfüm Kadın, Erkek10/9.8
8Cüzdan Kadın, Erkek10/9.7
9Fotoğraf Albümü Kadın, Erkek10/9.9
10GömlekErkek10/9.8
11Kupa Kadın, Erkek10/9.7
12Gözlük Kadın, Erkek10/9.8
13Termos Kadın, Erkek10/9.9
14AyıcıkKadın10/9.7
15Hediye Kutusu Kadın, Erkek10/9.8
Sevgililer Günü Hediyesi Öneri Listesi

En İyi 15 Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Sevgilinizi özel hissettirecek, sizi unutulmaz kılacak en güzel sevgililer günü hediyelerini sizin için düşündük, size yol gösterecek bir içerik hazırladık. En iyi sevgililer günü hediyeleri öneri listemizde sizi bekliyor.

Hem Kadına Hem Erkeğe Uygun Hediye: Çanta

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Eğer sevgilinize kullanışlı bir hediye almak istiyorsanız çanta sizin için iyi bir tercih olabilir. Şık görünümlü bir çanta her kadını mutlu edebilir. Çantayı sadece kadına yönelik bir hediye olarak düşünmeyin. Erkek arkadaşınıza da çanta alabilirsiniz. Güzel bir sırt çantası onun için çok kullanışlı olabilir.


Ayağını Yerden Kesecek Bir Ayakkabı

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Şıklığı ve giyinmeyi seven bir sevgiliniz varsa ona alacağınız güzel bir ayakkabıyla ayağını yerden kesebilirsiniz. Kadına şık bir topuklu ayakkabı, erkeğe beğenebileceği bir spor ayakkabı almak sevgilinizi özel hissettirebilir. Ayakkabılarda birçok seçenek mevcut. Siz yeter ki sevgilinizin ayak numarasını bilin, gerisi kolay.


Aşkınız Kadar Romantik Bir Kolye

Cinsiyet: Kadın

Sevdiğiniz kadını mutlu etmenin yolu ona çok özel bir kolye almaktan geçiyor. Sevgililer gününde kolye hediye etmek aynı zamanda çok romantik bir hareket olabilir. Ona sevginizi zarif bir kolyeye anlatabilir, boynuna kolyeyi takarken ona sevgi sözcükleri söyleyebilirsiniz. Böylece sevgilinize unutulmaz bir an yaşatabilirsiniz.


Özel Bir Bileklik Hep Sizi Hatırlayabilir

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Bileklikler artık bir hatıra ve anının simgesi haline geldi. Ona sizi hatırlatacak bir hediye almak istiyorsanız bileklik almayı tercih edebilirsiniz. Özel tasarımlı şık bir bileklik sevgilinizi özel hissettirebilir, bilekliği her taktığında sizi hatırlayarak mutlu olabilir.


“Zaman Seninle Güzel” Demenin Yolu: Saat

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Saat bir sevgiliye alınabilecek en özel hediyelerden biri. Aynı zamanda değerli de bir hediye olan saat, aranızdaki samimiyeti de gösterir. Sevgilinizin zevkine uyan şık bir saat seçerseniz unutulmaz olabilirsiniz. Değer verdiğiniz kişi sadelikten hoşlanıyorsa daha zarif kordonlu, abartısız kadranlı bir saat seçebilirsiniz. Sevgiliniz gösteriş ve ışıltıdan hoşlanıyorsa metal kordonlu, taşlı kadranı bulunan saatlere yönelebilirsiniz.


Şık Giyinmeyi Sevenlere Kravat ve Kol Düğmesi

Cinsiyet: Erkek

Sevgiliniz takım elbise giymeyi seviyor ve sıkça takım elbise giyiyorsa ona alabileceğiniz en güzel hediye kravat ve kol düğmesi seti olabilir. Takım elbisesini giyerken sizin aldığınız kravat ve kol düğmesini takmak onu mutlu eder ve ona kendini özel hissettirir. Üstelik bu setler kutuları ve görünüşleriyle aynı zamanda en asil hediyelerden biri.


Etkileyici Bir Kokuyla Kalbini Yeniden Çalacağınız Parfüm

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Parfüm kadına da erkeğe de alınabilecek en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri. Koku hafızasının ne kadar güçlü olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur. Onu etkileyecek en iyi kokuyu seçmeniz gerek. Bu kullandığı bir parfümde olabilir, onun zevkine hitap edecek bir koku da olabilir. Sevgiliniz aldığınız etkileyici bir parfümü her sıktığında sizi hatırlayabilir, hediyeniz onu bir gün değil her gün mutlu edebilir.


Kaliteli ve Kullanışlı: Cüzdan

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Sevgilinizin her gün kullanacağı bir hediye almak isterseniz cüzdan almayı düşünebilirsiniz. Cüzdan kadına da erkeğe de alınabilecek kullanışlı hediyeler arasında yer alıyor. Sevgilinize kaliteli bir cüzdan alarak yıllarca kullanabileceği bir eşyaya imzanızı atabilirsiniz. Kadınlar için daha zarif ve şık tasarımlı, erkekler için sade ve asil cüzdanlar seçebilirsiniz.


Anılarınızı Ölümsüzleştirecek Bir Fotoğraf Albümü

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Güzel anıları hatırlamak her insanı mutlu eder. Sevgilinize güzel anılarınızı hatırlatmak istiyorsanız ikinize özel bir fotoğraf albümü hazırlayabilirsiniz. Albüme sadece fotoğraf koymak zorunda değilsiniz. Albümün bazı sayfalarını sevgilinize özel yazdığınız yazılarla da doldurabilirsiniz. Örneğin her fotoğrafın yanına o fotoğraftaki günü ve yaşadığınız mutlu anıları yazabilirsiniz.


Gömlek Her Erkeğe Yakışır

Cinsiyet: Erkek

Erkeğe alınabilecek en şık hediyelerin başında gömlek geliyor. Bir erkeğe yakışan en güzel kıyafetlerden biri olan gömlek, sizden ona özel bir hediye olabilir. Gömlek alırken erkek arkadaşınızın tarzına göre spor ve şık tarzlardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Şık görünmeyi seven erkeklere beyaz, açık mavi ve siyah gömlekler alınabilir. Spor tarzda giyinen erkeklere keten kumaşlı, rahat, desenli ve kareli gömlekler seçilebilir.


Her Yudumda Gülümsesin Diye: Kupa

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Sevgiliniz kahve içmeyi seviyor, iş yerinde kahvesiz yapamıyorsa ona sizi hatırlatacak bir kupa alabilirsiniz. Eğlenceli tasarımlı kupalardan romantik mesajlar içeren kupalara kadar birçok seçenek mevcut. Sevgilinizi her gördüğünde gülümseten bir kupa seçerseniz onun gününü güzelleştirebilirsiniz.


En Şık Aksesuar: Gözlük

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Bazı insanlar gözlük takmayı çok sever. Çeşit çeşit gözlükleri olsa da yine de koleksiyonunu genişletir, her gün farklı gözlük takmaya bayılır. Bu anlattığımız tanım sevgilinize uyuyorsa onun gözlük çeşitlerine katkıda bulunabilirsiniz. Sevgilinizin tarzına uygun bir güneş gözlüğü alırsanız hem onu tanıdığınızı göstermiş olursunuz hem de onu özel hissettirebilirsiniz.


Kahve Bağımlılarının Kalbine Giden Yol Termostan Geçer

Cinsiyet: Kadın, Erkek

İş yerinde, otobüste, okulda… Kısacası fırsat bulduğu her yerde sıcak içeceğine sarılan, yudumladıkça keyiflenen insanları bilirsiniz. Bu insanlar en sevdiği en değer verdiği eşya tabi ki termos. Değer verdiğiniz kişi böyle biriyse onu en çok mutlu edecek hediye tabi ki güzel bir termos olur. Şık ve kaliteli bir termos onun için çok kullanışlı olabilir. Termos alırken ısı yalıtımı sürelerine dikkat etmeli ve el yakmayan termosları seçmenizi öneririz.


Ona Bir Tatlılık Yapın, Ayıcık Alın

Cinsiyet: Kadın

Sevgililer gününün vazgeçilmez hediyesi ayıcık hala popülerliğini koruyor. Ona olan aşkınızı büyük bir ayıcıkla gösterebilir, yüzünde gülücükler açtırabilirsiniz. Birbirinden sevimli birçok farklı ayıcık modelini piyasada rahatlıkla bulabilirsiniz. Peluş tüylü bu ayıcıklar yumuşaklıklarıyla da insanı fazlasıyla mutlu ediyor. O tatlı bakışlarıyla herkesin yüreğini ısıtıyor, sevdiğiniz kadının ise kalbini.


Sevgililer Günü Hediye Kutusuyla Dolu Dolu Sevdiğinizi Gösterin

Cinsiyet: Kadın, Erkek

Sevgilinize birden fazla hediye almak istiyorsanız sevgililer gününe özel olarak hazırlanan hediye kutularından yardım alabilirsiniz. Bu hediye kutularında çikolata, romantik mesajları, kolye, bileklik, cüzdan, kemer ve kupa gibi kadına da erkeğe de uygun olan birçok küçük hediye yer alıyor. Üstelik kutuların içerikleri gibi dış görünüşleri de zengin. Sevgiliniz bu şık hediye karşısında daha kutuyu açmadan kendini özel hissedebilir.


İlk Sevgililer Gününde Erkeğe Ne Alınır?

İlk sevgililer gününde erkek arkadaşınıza kullanışlı bir hediye alarak ona önem verdiğinizi gösterebilirsiniz. Örneğin bu cüzdan, ayakkabı ve saat olabilir. Bu tür hediyeler erkeklerin her zaman hoşuna gider. Erkek arkadaşınız takı takmayı seviyorsa ona şık bir bileklik alabilirsiniz. Saat almayı tercih ederseniz hediyenizi daha da zenginleştirmek için saatin yanına uygun bir bileklik ekleyebilirsiniz.

İlk Sevgililer Gününde Kadına Ne Alınır?

Kadınlar süslenmekten ve şık giyinmekten hoşlanır. Kadınları en çok mutlu eden hediyeler arasında çanta, ayakkabı, saat, kolye, bilezik ve parfüm gibi kendine özen göstermesini sağlayacak ve kendini iyi hissettirecek hediyeler bulunuyor. Siz de sevgilinizi mutlu etmek için onun tarzına ve zevkine uygun giyim ya da aksesuar ürünlerini tercih edebilirsiniz.

En İyi 14 Şubat Hediye Önerileri Nedir?

En iyi sevgililer günü hediye önerilerini sıralayalım: Çanta, ayakkabı, kolye, bileklik, saat, kravat ve kol düğmesi, parfüm, cüzdan, fotoğraf albümü, gömlek, kupa, gözlük, termos, ayıcık, sevgililer günü hediye kutusu ve akıllı bileklik sevdiğinizi mutlu edecek en özel ve güzel hediyeler arasında yer alıyor.