Tartı, hayatımızın her alanında işimize yarayan cihazlardır. Fakat her tartı, hassas ölçüm özelliğine sahip olmadığı için küçük ölçekli ürünleri tam olarak tartamaz. Özellikle kuyumculuk gibi hassas ölçülerle iş yapan kimseler için hassas tartıların bulunması önemlidir.

Bu nedenler, en düşük gramajları dahi net olarak tartacak hassas tartılara ihtiyaç duyulur. Bu tartıların hassas olduğu kadar küçük olması da kullanım ve taşıma yönünden kolaylık sağlayacaktır. Bu özelliklere sahip en iyi cep terazisi önerilerini sizler için araştırdık.

Sıra ModelAğırlık SınırıİyiÖneri Puanı
1Vitamer Vtm-2500 gr10/10
2Akosta MH-6981000 gr10/10
3Loyka Zh-82641000 gr10/9.9
4Anka Cep Terazisi1000 gr10/9.9
5Enra Zippo200 gr10/9.8
6Diheng thr2151000 gr10/9.8
7Golden Arrow Cep Terazisi200 gr10/9.7
8Hodbehod HBH1153500 gr10/9.7
9Nanopro Cep Terazisi200 gr10/9.7
10AEK-Tech Ds-18100 gr10/9.6
Cep Terazisi Öneri Listesi

En İyi 10 Cep Terazisi Tavsiyesi

Cep terazileri, özellikleri gereği en küçük birimleri dahi doğru ölmek üzerine tasarlanmıştır. Hassas ölçülerle iş yapılan sektörlerde bu tarz ürünlere ihtiyaç duyulur. Bu tip teraziler aynı zamanda mutfakta da oldukça işe yarar. En doğru sonuçları veren cep terazilerini sizler için listeledik.

İşte en iyi Cep Terazisi önerileri:

Vitamer Vtm-2

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0,01gr
  • Renk: Beyaz

500 gram tartma kapasitesine sahip olan bu cep terazisi, yalnızca 0,01 gram sapma oranı ile oldukça doğru sonuçlar elde etmenizi sağlar. Verilen sapma oranı, her ölçüm için aynı olmamakla birlikte, olabilecek en fazla sapma oranı hesaba katılarak belirlenmiştir.

Kullanıcı Yorumları

💬Y** B**; Kullanışlı ve anlatıldığı gibi

💬 K** Ö**; Kullanışlı bir ürün. Ama hassas dikkat edilmesi gerekiyor kullanırken. Uzun süredir kullanıyorum.


Akosta MH-698

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Metalik

Geniş dijital ekranı sayesinde sonuçlar hakkında net bilgi alabilirsiniz. Küçük tasarımı ve şık görüntüsü sayesinde yanınızda taşıyabilirsiniz. Karanlık ortamlarda da değerleri net şekilde görebilmeniz için arka ışık özelliği bulunur. Farklı ölçü birimleri özelliği sayesinde dilediğiniz ölçü birimine göre tartma işlemi yapabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

💬 A** S**; Ürün beklentimin üzerinde çıktı memnun kaldım

💬 B** C**; Fiyatını hak ediyor kaliteli ürün tavsiye ederim


Loyka Zh-8264

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Siyah

Gövdesi sert plastik, kefe kısmı ise paslanmaz çelikten üretiliştir. Karanlık alanlarda da ölçüm sonuçlarının net okuyabilmeniz için led ekranı yeşil ışıklandırma ile tasarlanmıştır. On/off tuşu sayesinde dilediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Kapatmayı unuttuğunuz zamanlarda ise otomatik kapanma özelliği devreye girmektedir.

Kullanıcı Yorumları

💬 N** D**; Çok kaliteli ve kullanışlı memnun kaldım

💬 M** A**; Beklediğimden daha kaliteli geldi teşekkürler


Anka Cep Terazisi

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Beyaz

Ürün boyutları, 12mm x 62 mm x 20 mm ölçülere sahiptir. Oldukça küçük boyutlarda tasarlanması nedeniyle cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. 500 gram ölçüm kapasitesine sahiptir. Bu kapasite içinde en yüksek sapma oranı 0,01 gram olarak belirlenmiştir. Ölçü birimleri arasında geçiş yapılabilir. 2 adet ince pil yardımıyla çalışır.

Kullanıcı Yorumları

💬 D** A**; Gayet kullanışlı ve doğru ölçüyor. Paketlenmesi güzeldi ve elime sağlam bir şekilde ulaştı.

💬 D** C**; düşündüğümüzden daha kullanışlı çok hassas


Enra Zippo

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Gri

200 gram ölçüm kapasitesine sahiptir. Ultra küçük cep terazisi, gömlek cebinde dahi taşınabilir. Karanlık ortamlarda ölçüm değerlerini görmeyi kolaylaştırmak için dijital ekran mavi renk ışık ile birlikte tasarlanmıştır. Zippo çakmak görüntüsüne sahiptir.

Kullanıcı Yorumları

💬 V** B**; Fiyat performans güzel cihaz, teşekkür ederim

💬 K** E**; ürün şaşırtıcı derecede beklentimin üstünde ve kalibrasyonu gerçekten iyi yapılmıştı. Gönül rahatlşığı ile alabilirsiniz


Diheng thr215

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Siyah

Ölçüm kapasitesi 1000 gram olan cep terazisinin boyutları 114 x 76 x 19,5 mm olarak ölçülmüştür. Küçük boyutlara sahip olması nedeniyle yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Yalnızca 0,01 gram sapma oranı belirtilmiştir. Kullanılmadığı anlarda 3 dakika sonra kendini kapatma özelliği bulunur.

Kullanıcı Yorumları

💬 M** S**; Düz zeminde gayet iyi çalışıyor memnunum

💬 G** E**; Kullanımı da taşıması da çok pratik tavsiye ederim


Golden Arrow Cep Terazisi

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Siyah

Küçük boyutları sayesinde kolaylıkla taşınabilen Golden Arrow cep terazisi, estetik bir görünüm sunmak için dış kısmı araba anahtarlığı şeklinde dizayn edilmiştir. Pil ile çalışır. Yalnızca 2 tuşa sahip olması nedeniyle kolay kullanım sağlanır. Ekran aydınlatma özelliği sayesinde ışığın yetersiz olduğu ortamlarda da ölçüm değerini rahatlıkla görebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

💬 U** S**; fiyata göre süper doğru tartiyor

💬 A** A**; Ürün çok sağlam paketlenmiş ve birkaç saat içinde kargoya verdiler. Kaliteli memnun kaldım


Hodbehod HBH1153

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Metalik

0,01 gram hassasiyet derecesi bildirilmiştir. Bu da, en küçük birimlerin bile tartı üzerinde doğru şekilde gözükeceği anlamına gelir. Uluslararası ölçü birimlerini destekler. 2 adet AAA pil yardımı ile çalışır. Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Düşük pil ve aşırı yük uyarıları sayesinde uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

💬 K** Y**; Küçük ama çok güzel bir ürün çok memnun kaldım. Hiçbir zarar görmeden gelmişti. Çok tesekkürler

💬 I** T**; Gerçekten de mükemmel. çok işimize yaradı. sorunsuz ve kaliteli.


Nanopro Cep Terazisi

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Siyah

13x9x2.4 cm ölçülere sahip olması nedeniyle kolaylıkla cebinizde taşıyabilirsiniz. Kuyumculuk sektöründe ve laboratuvar gibi hassas ölçü gerektiren alanlarda kullanılabilir. Maksimum ağırlık ölçüsü 200 gramdır. Otomatik kalibrasyona sahip olmasının yanında 60 saniye kullanılmadığı takdirde kendini kapatma özelliği bulunur.

Kullanıcı Yorumları

💬 S** B**; evde numunelerimi tartmak için kullanıyorum. gerçekten memnun kaldim

💬 A** A**; ürün kısa sürede sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı ve cihazdan çok çok memnun kaldım emeği geçen kim varsa Allah razı olsun diyorum gönül rahatlığıyla tavsiye de edebilirim


AEK-Tech Ds-18

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm hassasiyeti: 0.01gr
  • Renk: Metalik

Tabaka görüntüsüne sahip cep terazisi, yaklaşık olarak tabaka boyutlarında üretildiği için kullanımı ve taşıması kolaydır. Işıklı dijital ekranı sayesinde ışığın yetersiz olduğu ortamlarda dahi ölçüm sonuçlarını görebilirsiniz. 2 düğmeli tasarımı, kullanım kolaylığı sunar. 0,01 ölçüm hassasiyeti sayesinde kuyumculukta kullanılmaya uygundur.

Kullanıcı Yorumları

💬 V** G**; Doğru tartıyor memnun kaldım öneririm

💬 F** R**; Kullanımı kolay sağlam ürün memnun kaldım


Bebek Bakım Kremi ÖnerisiBebek Şampuanı Önerisi
İlginizi Çekebilir

En iyi cep terazisi hangisi?

Kullanıcılar tarafından en çok önerilen cep terazileri; Golden Arrow, Enra, Nanopro, AEK-Tech, Vitamer, Akosta ürünleri olmaktadır. Bu ürünlerdeki 0,01 ölçü hassasiyeti sayesinde doğru oranlara ulaşmak mümkündür. Aynı zamanda, oldukça küçük boyutlarda üretilmeleri nedeniyle kolaylıkla cepte taşınabilirler.

Cep terazisi ne işe yarar?

Büyük tartılarda olduğu gibi kilolu ürünleri değil de, kuyumculuk sektöründe olduğu gibi düşük gramajlı ürünlerin ağırlığını öğrenebilmek için kullanılır. Çoğu cep terazisi, 0,01 gram ölçü hassasiyeti sayesinde çok küçük ağırlık birimlerini dahi ölçme özelliklerinden dolayı tercih edilirler.

Cep terazisi nasıl kullanılır?

Cihazın pillerini yerleştirdikten sonra açma tuşuna 3 saniye kadar basmanız yeterli olacaktır. Daha sonra, ölçü yapmak istediğiniz birimi seçebilirsiniz. Tüm hazırlıkları tamamladıktan sonra terazinin kefe kısmına, ölçmek istediğiniz ürünü yerleştirerek işlemi tamamlayabilirsiniz.