Hepimizin bildiği gibi, soğuk kış günlerinde özellikle elleri ısıtmak oldukça önemlidir. Ancak, ellerinizi ısıtırken yapacağınız işlerden de geri kalmamanız gerekir. Bu sebepten dolayı dokunmatik eldivenlere ihtiyaç duyulur. Bu ürünler, tıpkı diğer eldivenler gibi ısıtma ve koruma görevini yerine getirirken aynı zamanda dokunmatik cihazları kullanabilmenize imkan sağlar.

Soğuk günlerde, eldiveninizi çıkarmak istemeyeceğiniz durumlarda da telefon ve tablet gibi dokunmatik cihazları kolaylıkla kullanabilmeniz adına üretilmiştir. Kış mevsiminde oldukça ihtiyaç duyulan en iyi dokunmatik eldiven tavsiyelerini sizler için araştırdık.

Sıra Marka MeteryalİyiÖneri Puanı
1DecathlonPolar10/10
2SchulzzPolar10/9.9
3MaetheusPeluş10/9.8
4ZigverMercan Polar10/9.9
5Kamfan Polar ve Mafsal10/9.8
6Jwl Polar10/10
7Verdetti Pamuk Ve Polyester10/9.9
8BalientePamuk10/9.9
9MgYün Ve Deri10/9.7
10Y-London Akrilik10/9.6
Dokunmatik Eldiven Öneri Listesi

En İyi 10 Dokunmatik Eldiven Tavsiyesi

Kış aylarında telefon ya da tablet kullanmanız gerektiğinde eldivenlerinizi çıkarmadan dokunmatik ekranlı cihazları kullanabilmeniz adına en kaliteli dokunmatik eldiven modellerini sizler için listeledik.

İşte en iyi Dokunmatik Eldiven önerileri:

Decathlon Kalenji

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: Xs-2Xl
  • Malzeme: Polar
  • Kullanım Alanı: Koşu ve günlük kullanım

Soğuk kış günlerinde koşu yaparken kullanmanız için üretilen Decathlon dokunmatik eldiven, su geçirmez özelliğinin yanında parmak uçlarında yer alan dokunmatik aparatı ile eldiveninizi çıkarmadan telefonunuzu kullanabilmenizi sağlar. Dokunmatik cihazlarla tam uyumlu çalışan bu eldiven, cihaz ekranını çizmez.

Kullanıcı Yorumları

💬 S** D**; Ürün gayet kaliteli, L bedenine elim gitmiyordu XL aldım. Parmak kısımları uzun ancak sorun değil dokunmatik kısımlar kaliteli, bir beden büyük almanızda fayda var.

💬 K** A**; Süper bi eldiven öneririm .


Schulzz Dokunmatik Rüzgar Geçirmez Eldiven

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: S- Xl
  • Malzeme: Polar
  • Kullanım Alanı: Günlük kar eldiveni

Nano iletken teknoloji ile geliştirilen parmak uçları sayesinde dokunmatik cihazlara tam temas edebilen Schulzz dokunmatik eldiven elleri oldukça sıcak tutması sebebiyle de kış aylarında oldukça tercih edilen ürünlerden biri olmaktadır. Dokunmatik cihazlara karşı ekstra hassas geliştirilen parmak ucu kısımlarıyla kış aylarında eldivenlerinizi çıkarmadan telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

💬 M** A**; Erkek arkadaşım için xl bedenini almıştım tam oldu. Sıcak tutuyor ve dokunmatik özelliği de iyi güzel bi ürün. 

💬 E** Ö**; Ürün fiyatını kesinlikle hak ediyor sıcak tutması dokunmatik özelliği düşünmeden alabilirsiniz.


Maetheus 41505012WQE

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: S-L
  • Malzeme: Peluş
  • Kullanım Alanı: Bisiklet ve motosiklet

Motosiklet ya da bisiklet kullananlar için özel olarak üretilen Maetheus dokunmatik eldiven, ellerinizin üşümemesi için soğuk hava koşullarına karşı ekstra güçlendirilmiştir. Hassas parmak uçları sayesinde eldiveninizi çıkarmadan tüm dokunmatik cihazları sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

💬 Y** Ş**; Ürün kalite olarak çok iyiydi baya sağlam çıktı.

💬 H** Y**; Daha öncede bu üründen kullanmıştım. Dokunmatik parmak uçları güzel. Eldiveni çıkarmadan cep telefonu kullanıyorum.


Zigver Golovejoy Ultralight

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: Standart
  • Malzeme: Mercan Polar
  • Kullanım Alanı: Snowboard

Her türlü kış aktivitesinde rahatlıkla kullanabilmeniz adına geliştirilmiştir. Su, rüzgar ve kar geçirmez özelliklerle donatılmıştır. Soğuğa karşı ekstra dirençli olan Zigver dokunmatik eldiven, parmak uçlarında bulunan aparatlar yardımıyla tüm dokunmatik cihazları kolaylıkla kullanmanızı sağlar. 3 parmak dokunmatik uyumlu olmasının yanında -20 derece soğuk havaya karşı dayanıklıdır.

Kullanıcı Yorumları

💬 B** T**; Çok kaliteli bir ürün hem sıcacık tutuyor hem de dokunmatik kısmı çok iyi çalışıyor.

💬 N** G** Çok şık duruyor kaliteli bir ürün tavsiye ederim.


Kamfan Mbg-16

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: S-2Xl
  • Malzeme: Polar ve Masfal
  • Kullanım Alanı: Motosiklet

Motosiklet kullananlar için hem hareket kabiliyetini kısıtlamayacak hem de parmakları koruyacak şekilde tasarlanan Kamfan dokunmatik eldiven, aynı zamanda dokunmatik ekran uyumu sağlaması nedeniyle oldukça tercih edilir. Günlük olarak kullanım için oldukça uygun ve dayanıklıdır. Dokunmatik kısımları tüm ekranlarla sorunsuz çalışır.

Kullanıcı Yorumları

💬 S** C** S**; İndirimli aldım gerçekten güzel ürün.

💬 K** T**; Kaliteli ve güzel ürün çok memnun kaldım.


Jwl Dokunmatik Bisiklet Eldiveni 

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: S-L
  • Malzeme: Polar
  • Kullanım Alanı: Bisiklet

Jwl dokunmatik eldiven, yalnızca dokunmatik cihazların ekranlarıyla uyumlu şekilde tasarlanmamış aynı zamanda pek çok özellikle donatılmıştır. Kask camı silme, rüzgar ve su geçirmez özelliği ve avuç içlerinde kavramaya yardımcı alanları ile kusursuz bir eldiven ortaya çıkmıştır. Kış aylarında bisiklet ve motosiklet sürücüleri için doğru bir seçim olacaktır.

Kullanıcı Yorumları

💬 M** Ö**; Beklediğimden de çok güzel bir ürün çıktı, emeği geçen herkese teşekkürler.

💬 İ** M**; Sipariş çok hızlı elime ulaştı ve oldukça kaliteli bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.


Verdetti Hm0106 

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: Standart
  • Malzeme: Pamuk ve Polyester
  • Kullanım Alanı: Günlük

Günlük kullanım için oldukça şık ve sade bir tasarıma sahiptir. Günlük kıyafetler ile kullanılabileceği gibi resmi kıyafetlere de uyum sağlar. Son derece sıcak tutan Verdetti dokunmatik eldiven, aynı zamanda dokunmatik ekrana sahip tüm cihazlarla uyumlu çalışmasından dolayı tercih edilir. Parmak uçlarında yer alan dokunmatik kısmı, ekstra hassastır. Ekranda çizilme ya da yıpranma oluşturmadan tam temas sağlar.

Kullanıcı Yorumları

💬 S** İ**; Nişanlım çok beğendi herkese tavsiye ederim. Hem sıcacık tutuyor hem de telefon hassasiyeti gayet iyi.

💬 E** S**; Güvenle alabilirsiniz çok şık fiyatına öre beklenilenin çok üstünde teşekkürler.


Baliente BLTELD23-01

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: Standart
  • Malzeme: Pamuk
  • Kullanım Alanı: Günlük

Soğuk kış dönemlerinde günlük olarak kullanabileceğiniz Baliente dokunmatik eldiven, oldukça sıcak tutmasının yanında şık görüntüsü ile tercih sebebi olmaktadır. Parmakların uç kısımlarında bulunan dokunmatik algılama alanları, tüm dokunmatik ekranlarla sorunsuz çalışır. Eldivenlerinizi çıkarmanıza gerek kalmadan, ekranı çizmeden ve yıpratmadan kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

💬 R** Ç**; Günlük kullanım için çok iyi dokunmatik kısmı da işe yarıyor tavsiye ederim.

💬 E** A**; Sıcak tutuyor görüntüsü de çok güzel memnun kaldım.


Mg MG1900BY

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: S-L
  • Malzeme: Yün ve Deri
  • Kullanım Alanı: Günlük

Göz alıcı deri dış görüntüsünün yanında yün iç astarı sayesinde kış mevsimlerinin vazgeçilmezi olan Mg dokunmatik eldiven, günlük kullanıma uygun tarzıyla da tercih edilir. Dışarda telefonunuzu kullanmak istediğiniz takdirde eldiveni çıkarmadan kullanabilirsiniz. Parmak uçlarında yer alan dokunmatik algılama kısımları, dokunmatik ekranlara tam uyum sağlar.

Kullanıcı Yorumları

💬 S** C**; Sıcacık tutuyor ve motor kullanırken ergonomik ben çok beğendim yağmurda da kullandım su geçirmiyor bilek boyu da çok iyi uzun olduğu için hava girmiyor.

💬 C** A**; Oldukça memnun kaldım. İçi tüylü ve sımsıcak tutuyor. Tavsiye ederim.


Y-London NW12983

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: Standart
  • Malzeme: Akrilik
  • Kullanım Alanı: Günlük

Y-London dokunmatik eldiven, tüm dokunmatik ekrana sahip cihazlarda sorunsuz çalışan bir ürün olmasının yanında şık ve günlük tarzda tasarlanmıştır. Bu sayede, tüm kıyafetlerinizle kombin yapabilirsiniz. Kış mevsiminde ellerinizi sıcak tutmak için ekstra korunaklı geliştirilen ürün, soğuk havanın ellerinize temas etmesini önleyerek daima sıcak kalmalarını sağlar.

Kullanıcı Yorumları

💬 A** A**; Güzel urun beğenerek kullanıyorum indirimden almıştım hayat kurtarıyor.

💬 B** S**; Çok güzel soğuklarda donan ellerinize bire bir. Denedim dokunmatik ekrani eldivenin ucundaki detayı sayesinde algılıyor.


En İyi 10 Kayak Eldiveni ÖnerisiEn İyi 10 Snowboard Eldiveni Önerisi
İlginizi Çekebilir

En iyi dokunmatik eldiven hangisi?

Kullanıcı deneyimlerine göre en iyi dokunmatik eldiven tavsiyesi; Decathlon, Schulzz, Zigver, Jwl, Mg, Baliente markalarına ait eldivenler olarak bilinmektedir. Bu ürünler, dokunmatik ekranlarda kusursuz çalışmalarının yanında kış mevsiminde oldukça sıcak tutan ürünlerdir.

Dokunmatik eldiven ne demek?

Günlük kullanım ya da çeşitli aktivitelerde kullanım imkanı sunan eldivenlerin parmak ya da parmaklarının uç kısmında dokunmatik bölmesi olan eldivenlere dokunmatik eldiven adı verilir. Bu eldivenler, telefon, tablet gibi ürünleri eldivenlerinizi çıkarmadan kullanma imkanı sunar.

Dokunmatik eldiven sıcak tutar mı?

Bu tür eldivenler de tıpkı diğer eldiven çeşitleri gibi kullanım alanlarına göre özel olarak üretilir. Kar sporları, günlük kullanım, motosiklet, bisiklet, yürüyüş ve daha pek çok etkinlik için üretilen eldivenler aynı şekilde dokunmatik eldiven modelleri ile de üretilmektedir. Bu sebepten dolayı, dokunmatik eldiven seçerken ısıtma özellikleri arasında da seçim yapabilirsiniz.